Thursday, May 25, 2006

ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ



Οι φωτογραφίες που παίρνεις όταν δεν σε προσέχουν δεν κλέβουν απλώς μια στιγμή αλλά λίγη από την ψυχή.

ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ Η ΕΥΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ SMS


Μια φράση στο γράμμα σου..."αν ξαφνικά δεν θα είμαι σε θέση να διατηρήσω την επικοινωνία,πράγμα που εσένα δεν πρέπει να σε εμποδίσει να μου γράφεις, όσο συχνά..."Αμέσως μόλις το διάβασα:Αυτή η φράση ζητάει ησυχία.Έγινε ησυχία.Ξέρεις τι σημαίνουν όλα αυτά:Ησυχία, ανησυχία, παράκληση,, εκπλήρωση κλπ.Ακου, νομίζω ότι είμαι πολύ σίγουρη.
Πριν από τη ζωή είναι κανείς πάντα και όλα, όταν ζει κανείς είναι κάτι και τώρα. (Είναι, έχει, το ίδιο είναι!)
Η αγάπη μου για σένα τεμαχίστηκε σε ημέρες και γράμματα,σε ώρες και αράδες.Γι'αυτό και η ανησυχία(γι'αυτό ζήτησες ησυχία!) σήμερα γράμμα, αύριο γράμμα.Είσαι ζωντανός, θέλω να σε δω.Μια μεταμόσχευση από το Πάντα στο Τώρα.Γι'αυτό η στενοχώρια,το μέτρημα των ημερών, η ευτέλεια της κάθε ώρας, η ώρα μόνο ως σκαλοπάτι-για το γράμμα.Να είσαι μέσα στον άλλο ή να έχεις τον άλλο( ή να θέλεις να έχεις,γενικά-να θέλεις ένα και το αυτό).Όταν το κατάλαβα, σώπασα.
Τώρα πέρασε.Με το θέλω ξεμπέρδεψα γρήγορα.Τι ήθελα από σένα?ΤίποταΜάλλον -για σένα.Ίσως απλώς-προς εσένα.Χωρίς γράμμα έγινε κιόλας-χωρίς εσένα.Η συνέχεια- χειρότερη.Χωρίς γράμμα-χωρίς εσένα, με γράμμα- χωρίς εσένα,με εσένα-χωρίς εσένα.Μέσα σε εσένα.Να μην είμαι-Θανατος.
Έτσι είμαι εγώ.Έτσι είναι η αγάπη -μέσα στο χρόνο.Αχάριστη και αυτοκαταστροφική.Την αγάπη δεν την τιμώ και δεν την αγαπώ.
Λοιπόν,τέρμα.Δεν θέλω να έρθω σε σένα.Δεν θέλω να θέλω.
Και για να μην με θεωρείς ταπεινή-δεν θα σωπάσω εξαιτίας ττης στενοχώριας-αλλά για την ασχήμια αυτής της στενοχώριας!
Τώρα έχει περάσει.Τώρα σου γράφω.

3 Ιουνίου 1926

Thursday, May 18, 2006

ΑΝΟΙΧΤΕΕΕ

PAIN



Ήσουν πολλά υποσχόμενη φωτεινή επιγραφή που σκορπούσε ρίγη ευημερίας.Τώρα απλώς με πονάς.Στον οισοφάγο.Δεν μπορώ να σε καταπιώ με τίποτα.Έφαγα το Ν.Μου μένουν αλλά τρία.Ελπίζω όχι χρόνια.

Wednesday, May 10, 2006

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ



Όλοι θέλουν κάτι από εσένα όταν σου προτείνουν αγάπη.Είναι ένα είδος διοδίου,αντιτίμου.Το θέμα είναι τι ακριβώς έχεις που αυτοί θέλουν με τόση μανία ν ανταλλάξουν με την αγάπη τους και εσύ δεν είσαι σε θέση να εκτιμήσεις πάνω σου.Πάρε την αγάπη και τρέχα.Αύριο μπορεί να ανακαλύψεις την αγάπη για τον εαυτό σου.

About Me

My photo
Δεν νομίζω ότι αποδίδομαι εύκολα και μάλιστα σε 1200 χαρακτήρες (όσο καλοί κ αν είναι αυτοί)