Tuesday, December 05, 2006

KΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ




και κάπως έτσι καταλήγει.

4 comments:

Anonymous said...

Σε μερικά χρόνια
όταν θάχω αναμιχθεί με το χώμα
και θαχω γίνει "ένα" με τη βροχή
δεν θα υπάρχω παρά σαν ανάμνηση που θα ανακυκλώνεται στη μηχανή του χιούμορ και της θλίψης. Θυμάσαι; θα λένε καμμιά φορά. Μπορεί να γελάνε να κλαίνε...
Δεν με νιάζει...
Φοβάσαι το θάνατο, εξου και τα πολλά ταξίδια, καλύτερο αυτό από τους άλλους που φοβούμενοι το θάνατο δεν ταξιδεύουν.
Πείτε κάτι για τη μικρή καθημερινή δυστυχία, μικρή μου στο όμορφο blog σας. Ξέρετε γιατί βρίσκουμε το θάρρος και το χρόνο να επικοινωνήσουμε με αγνώστους όχι όμως και με τους δικούς μας; Τι; για να μη εκτεθούμε; Οχι, γλυκειά μου. Απλά η ανταλλαγή της σκληρής αλήθειας μας υποχρεώνει ή αν τη δεχθούμε και να πάμε παραπέρα ή να αποχωρήσουμε χάριν του Α.Μ. εγώ μας. Δοκιμάστε να εκτεθείτε και στους δικούς σας με σκέψεις λαμπρές όπως αυτές που διατυπώνετε στο blog σας. Θα σας πάρουν για τρελή; Ισως. Ομως θα σας εκτιμήσουν περισσότερο. Λίγη αγάπη δίπλα σας πάει πολύ μακριά τελικά. Αυτά θα είναι τα πολλά παιδιά μιας μεγάλης πολυεθνικής οικογένειας που θα αποκτήσετε. Είστε γοητευτική έτσι κι αλλιώς.
Δεν υποκλίνομαι, θα χάσω το θέαμα.
Μακάρι να σας συναντήσω και από κοντά αν και δεν είναι αυτό το νόημα του blogging. Είμαστε το σύνολο των σκέψεών μας, των λόγων μας, των αισθημάτων μας και των πράξεών μας. Είναι όμως έτσι; Η μήπως είμαστε έρμαια των βιωμάτων μας; Προσέξτε μήπωε σπάσω τον κωδικό της μάσκας σας. Το σιδηρούν προσωπείο. Τι σας γοητεύει στην ανωνυμία; Εμένα προσωπικά το γεγονός ότι αγνοώ τη διεύθυνσή σας. Θα σας έστελνα λουλούδια. Με γλυτώνετε από ένα σοβαρό χρηματικό έξοδο.

Anonymous said...

Eidika ta louloudia mporeite ka na ta klepsete ke anonyme kai na glutwsete kai ta eksoda.Omorfi i antistiksi autis tis feidwlotitas se sxesi me ti gennaiodwria twn logwn sas.Oi antifaseis einai panta pio goiteutikes.

Anonymous said...

Η αποστολή λουλουδιών υπέκρυπτε πάντα μια πρόθεση συγκάλυψης της αλήθειας. Κομμένα λουλούδια, broken flowers, κακά σαν την ταινία. Πεθαμένα φυτά, ξερά φύλλα, feuilles mortes (στην κυριολεξία πεθαμένα φύλλα γαλλιστί). Εννοούσα ότι αν σώπαινα και έστελνα μόνο λουλούδια θα έπρεπε να ήταν τόσα πολλά για να αντιστοιχήσουν στην αξία σας. Αν έπρεπε να σας στείλω μόνο λουλούδια μόνο και μόνο επειδή υπάρχετε, θα στερούσα από τους ερωτευμένους τη δυνατότητα να φυλλομετρήσουν την τύχη τους στην έρωτα μέσω μια μαδημένης μαργαρίτας, ή τους νεκρούς από την post portem καταξίωσή τους στο Χρηματιστήριο της χλωρίδας. Τι άλλο να πω για να λύσω τη λεκτική παρεξήγηση. Είδατε ;;; αυτά έχουν τα blogs. Με ένα απλό αναγραμματισμό μετατρέπονται σε blocks ή σε globs. Μας αρέσει τίποτα από αυτά;
Με τιμή

Φιλοblogger μόνο για τις ανάγκες της επικοινωνίας μαζί σας

E-SX-ATOS

Dawkinson said...

εγώ πάλι, λόγω της λογοκρισίας του συστήματος που δεν μου επιτρέπει να δω το βιντεάκι,καθίσταμαι ανίκανη να συμμετέχω.τα σέβη μου.

About Me

My photo
Δεν νομίζω ότι αποδίδομαι εύκολα και μάλιστα σε 1200 χαρακτήρες (όσο καλοί κ αν είναι αυτοί)